Contact

Huisje Augustus
Striep 9B
8892 HA Terschelling Striep
mail(at)huisjeaugustusterschelling.nl
Routebeschrijving

bel 06 22468181
 

Lees ook de antwoorden op veelgestelde vragen. Controleer hier de beschikbaarheid van de accommodatie. Onze huurvoorwaarden zijn van toepassing.

FAQ Reserveren


  Routebeschrijving

  Huisje Augustus ligt in het kleine dorpje Striep aan de waddendijk vlakbij het dorpje Midsland.

  Auto
  Vanaf de haven neemt u de hoofdweg richting Midsland.
  Na ongeveer 6 km rijdt u langs Midsland, als u de benzinepomp aan uw linkerhand ziet kunt u de eerste afslag rechts nemen richting de dijk en het dorp Striep. U neemt de eerste links en dan de eerste rechts, dan vindt u de parkeerplaats en oprit meteen aan uw linkerhand. Het adres is Striep 9B.

  Met de bus
  Vanaf de haven pakt u de bus richting oosterend. U kunt uitstappen bij de bushalte in Midsland bij de busgarage. Het is minder dan 1 km lopen.
  Als u richting hoofdweg loopt kunt u rechtdoor de polder in, linksaf slaan op de Eekenweg, rechtsaf slaan op de Strieper weg, dan weer eerste links richting Striep, direct rechts en aan de linkerhand vindt u de oprit van Huisje Augustus. Zie ook de dienstregeling van busdienst Arriva op Terschelling.

  Fiets
  Als u fietsen heeft gehuurd kunt u de bagage laten bezorgen door de fietsverhuurder. U kunt dan met de fiets vanaf de haven naar Striep via de hoofdweg, dezelfde route als de auto. U kunt ook via het mooie fietspad langs de Waddenzeedijk en dan de overgang van Midsland nemen bij de kwelder, dan komt u meteen in Striep vanaf de dijk en na twee keer rechts heeft u Huisje Augustus aan uw linkerhand.

  Taxi
  Uiteraard kunt u ook met de taxi naar het vakantieverblijf. Meer info op taxiyellowcabterschelling.nl.