Huisje Augustus is ingericht voor maximaal 6 personen.

Het huisje is in 2019 nieuw gebouwd in Terschellinger stijl en van vele gemakken voorzien. De accommodatie is uitermate geschikt is voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen (stapelbed). Het vakantiehuis wordt duurzaam verwarmd door middel van een warmtepomp met radiatoren en vloerverwarming. Het verblijf is rook- en huisdier vrij. Wel is er de mogelijkheid uw paard te stallen in de weide vlakbij het vakantieverblijf. Uw auto kunt u kosteloos en veilig parkeren vlakbij het huisje.
 

Wifi, Smart Tv, houtkachel, vloerverwarming …

Uiteraard beschikt het huisje over de nodige voorzieningen voor een aangename vakantie op Terschelling. Zoals Wifi internet, Ziggo-tv en Google Chromecast. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig. 

De keuken is compleet ingericht met onder andere vaatwasser, inductie kookplaat en combi-oven.
De badkamer boven is ingericht met zowel douche, toilet en ligbad. En ook is er beneden een apart toilet.
 

Ruime tuin met terras

Buitenom treft u een fraai aangelegde tuin met ruim grasveld en bloeiende planten. Met aan de zuidzijde van het huisje een terras met 4 terrasstoelen en 6 persoons bomenbank. Ook aan de oostzijde is een knus terrasje.

Optioneel bij te huren: Grote BBQ.
 
Foto’s Prijzen Reserveren


 

Paard mee op vakantie naar Terschelling

In overleg is het mogelijk om een paard mee te nemen naar Striep. Wij hebben weiland bij de deur afgezet met breed schriklint. Als voorwaarde stellen wij wel dat uw paard correct ge├źnt (rhino en influenza) en ontwormt is om ziekte insleep op het eiland te voorkomen.  En dat de mest in het weiland door uzelf opgeruimd wordt. Prijs is 10 euro per dag per paard.