Huurvoorwaarden Huisje Augustus

Huisje Augustus te Striep 9B is uitsluitend bestemd als vakantieverblijf te betrekken door maximaal 4 volwassen en 2 kinderen. Ons huisje is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Linnen en toeristenbelasting zijn inbegrepen in de prijs.

Verhuurder: Janneke Gnodde Hofman, Striep 9, 8892 HA Terschelling

Na u vertrek controleert de beheerster of het gehuurde netjes, schoon en zonder onvolkomenheden achtergelaten is. De borgsom wordt in dat geval binnen 1 week teruggestort. 

Wij maken voor de volgende gasten na u het huisje zelf ook schoon (denk aan ramen lappen, bedden opmaken, tuin in orde maken etc) maar verwachten van de huurders dat het huisje netjes en schoon achtergelaten wordt. In onze ogen is dit als de bedden afgehaald zijn en het linnengoed naast de trap is gelegd, er is gestofzuigd en de vaatwasser en wasmachine leeg zijn. Als u dit zelf niet wilt doen mag u dit aangeven gaat er 50 euro van de borg af voor deze wordt teruggestort.


NB: Wij adviseren de gasten zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij na de aanbetaling annuleren of tijdens uw verblijf eerder vertrekken kunnen wij helaas geen geld voor u terugstorten.